I innovative og moderne kontorlokaler kan du enkelt bygge opp under bedriftens visjon og image. Du kan stolt invitere dine forretningsforbindelser på møter, eller bygge nettverk med andre leietakere.

Ta med PCen og flytt rett inn - vi ordner resten! Lukk deg inn i eget kontor eller samarbeid med andre - alt etter som du føler for.

Hos Torp Panorama har vi 6 møterom og et auditorium tilgjengelig for alle leietakere. Møterommene passer fra 2 til 40 personer. Vi kan også tilrettelegge for servering av mat og drikke.

Du har tilgang til gratis parkering hele døgnet. Parkeringsplassen låses med bom hver ettermiddag. Du får kode til bommen slik at du kan komme og dra når du vil - eller parkere trygt over tid mens du er på reise. Vi tilbyr selvfølgelig også lading til elbil.

Skal du med morgenflyet til København? Overnatt på et av våre hotellrom og kom uthvilt og opplagt til flyplassen. Hotellrommene er tilgjengelige for leietakere og gjester med behov for overnatting. Torp Panorama ligger 6 minutters gange fra Torp Sandefjord Lufthavn.

For å fungere godt i en travel jobbverdag er trivsel avgjørende og lunsjen skal være et høydepunkt. I vår delikate restaurant serveres daglig varme måltider for ansatte og gjester. I loungeområdet kan du nyte den spektakulære utsikten over flystripa, og føle roen som senker seg når biopeisene fyres opp.

 Med verden rett utenfor vinduet. Torp er et knutepunkt for både Vestfold og Østlandet. Buss- og togforbindelse til Oslo like ved og motorveien er kun tre minutter unna. Med Sandefjord Lufthavn som nærmeste nabo, er det også kort vei til resten av landet og Europa. Hvis du skal reise tidlig om morgenen, har du mulighet til å overnatte på et av våre hotellrom, helt gratis.​

Du har tilgang til byggene hele døgnet med ditt eget adgangskort. Du bestemmer selv når du kan komme og gå,

Her på Torp har bedriftsidrettslag i padeltennis - vi vil gjerne ha deg med på laget!

Det er deilig å slippe å tenke på vasking og stryking av klær når arbeidsdagen er over! Alle leietakere på Torp Panorama kan få hentet, renset og levert skjorter (eller andre klær) på arbeidsplassen sin.

Sykle eller løpe til jobben? Ta en liten treningstur i lunsjen? På Torp Panorama kan du nyte en god dusj etter treningsøkten :)

Fasilitetene

Torp Panorama | Hangarveien 21 | 3241 Sandefjord

Tjeran Haugen | tlf 400 42 010

Ole Henrik Eftedal | tlf 901 91 960

post@torppanorama.no

Personvern

torp_panorama_red_rgb.png
  • Linkedin Torp Panorama
  • Facebook Torp Panorama
  • Instagram