top of page
DSCF0201.jpg

Lokalene

Skreddersydd for deg

Hos oss får du egne kontorer og leieavtale som er tilpasset din virksomhet, samtidig som du kan nyte godt av fellesskap og samarbeid med de andre bedriftene på Torp Panorama.

 

Fordi det skal være enkelt for deg

Våre kontorer er fullt møblert og har alt nødvendig teknisk utstyr. Rengjøring og vaktmestertjenester pluss mye annet er inkludert i leieavtalen. Det eneste du trenger å ta med er egen PC.

De innovative byggene som underbygger profilen din

Torp Panorama består av to bygg: Hangarveien 21 og Hangarveien 21B. Begge bygg har en beliggenhet med panoramautsikt over Torp Sandefjord Lufthavn, store glassflater som gir naturlig lys og et åpent og fritt inntrykk. Hangarveien 21B er signalbygget som ble oppført i 2017. Det innovative bygget består av shippingcontainere med vinduer i hver ende og har et iøynefallende design. I begge byggene finner du cellekontorer, møterom og loungeområder.

Fast kontor | Egne låsbare kontorområder som passer for små og mellomstore bedrifter. Vi har kontorer i forskjellige størrelser og kan tilpasse til ditt behov. Kontorene kommer fullt møblert. Her kan du flytte rett inn og nyte fordelene med egne kontorer, samtidig som du drar nytte av fellesskap og samarbeide med de andre bedriftene på bygget.

 

Deltidskontor | Ønsker du kontor noen dager i måneden, er deltidskontor en god løsning for deg. Du bestemmer selv leieperioden. Kontorene er fullt utstyrt og med alt nødvendig utstyr. 

HV21 utside2.jpg
Hangarveien 21A
HV 21 er designet med mål om å skape den optimale arbeidsplass. Byggets store glassflater gir naturlig lys, godt gjennomsyn og et åpent og fritt inntrykk. De luftige fellesarealene, med et stort åpent atrium midt i bygget bidrar til overskudd og motivasjon. ​I første etasje finnes en stor, innbydende kantine med alle fasiliteter tilgjengelig for våre leietagere. Fra byggets hovedinngang fører vår egen spansketrapp opp til 2. etasje og kompleksets øvrige fasiliteter. 
HV21b utside.jpg
Hangarveien 21B

HV 21B er nyoppført og var innflyttingsklart i oktober 2017. Byggets arkitektur domineres av den innovative konstruksjonen som enkelt forklart består av shippingcontainere med vinduer i hver ende. Dette er et signalbygg med en særdeles iøyenfallende design og en beliggenhet og utsikt som bare må oppleves! Bygget består av åpne landskap, cellekontorer, møterom og pentrykjøkken.

Møterom2.jpg
Møterommene
Hos Torp Panorama har vi 6 møterom og et auditorium tilgjengelig for alle leietakere. Møterommene passer fra 2 til 40 personer. Vi kan også tilrettelegge for servering av mat og drikke.
HV21b kontorene3.JPG
Kontorene
Våre 70 kontorer kommer ferdig møblert, du trenger bare å ta med din egen PC. V tilbyr kontorer i mange ulike størrelser og former, slik at du kan få det akkurat som du ønsker.
_DSC3015 copy.jpg
Auditoriet
Når du går inn hovedinngangen til Hangarveien 21 møtes du av det flotte auditoriet – vår egen spansketrapp. Her kan du holde større møter eller invitere til foredrag eller andre happenings.
Kantina.JPG
Kantina/restauranten
For å fungere godt i en travel jobbhverdag er trivsel avgjørende og lunsjen skal være et høyde- punkt. I vår delikate restaurant serveres daglig varme måltider for ansatte og gjester. I loungeområdet kan du nyte den spektakulære utsikten over flystripa, og føle roen som senker seg når biopeisene fyres opp.
Hotellrom Torp Panorama.JPG
Hotellrom
Skal du med morgenflyet til København? Overnatt på et av våre hotellrom og kom uthvilt og opplagt til flyplassen. Hotellrommene er tilgjengelige helt gratis for leietakere og gjester med behov for overnatting. Torp Panorama ligger 6 minutters gange fra Torp Sandefjord Lufthavn.
bottom of page