top of page

"Man får arbeidslyst av å ha kontor på Torp Panorama!"

 Velkommen til oss ❤️

Trude Inztinkt.jpg

Inztinkt Strategi & Komminikasjon AS

TRUDE NILSEN

Vi stortrives her på Torp! Lokalene er innovative, og dette bygger opp under vår  profil. Vi har også fått et stort nettverk av samarbeidspartnere på stedet som har bidratt til økt omsetning.

Thomas Wolf, Torp Panorama

NextCom Evolution

THOMAS WOLF

NextCom har vært på Torp Panorama i 8 år, og vi stortrives! Det er lett å bli kjent med de andre som holder til her, og det gir oss forretning. Kontorfasilitetene er gode, og vi setter stor pris på kantina med god mat. Huseier er hyggelig og svært involvert i leietakerne. Så har vi en fantastisk utsikt rett til flystripa, og et slikt miljø gir oss inspirasjon i hverdagen.

 Christina Sletner.jpg

Advania

CHRISTINA SLETNER

Advania har vært leietaker i «containerne» i snart 4 år og var en av de første leietakerne i bygget. Dette er et svært spenstig bygg som det er kult å være i og kunne invitere kunder til. En absolutt wow-faktor! 

Videre er det mange forskjellige bedrifter her hvor vi kan dra veksler på hverandre og har muligheter til å gjøre business sammen. Super kantine med god mat er det også. Et naturlig treffpunkt for alle selskapene og de ansatte på byggene.

Bjarne Dankert Berg, Torp Panorama

Codan Forsikring

BJARNE DANKERT BERG

Her har vi mange kollegaer fra andre bransjer! Det er trivelig miljø her med hyggelig folk som jobber godt sammen og gir hverandre referanser. De gode fasilitetene som lunsjservering og gratis parkering er også fordeler jeg verdsetter. Jeg trives veldig godt, og synes at Torp Panorama er et kjempebra sted å være!

Jan Petter Mathisen, Torp Panorama

Tangen Logistics

JAN PETTER MATHISEN

På Torp Panorama har vi videreutviklet bedriften i et dynamisk fellesskap. Nærheten til andre bedrifter har gitt oss business både direkte og indirekte. I tillegg er lokalene her estetisk pene og inngir en flott atmosfære!

Morten Kristiansen, Torp Panorama

Inventum Kontor og Kaffe

MORTEN KRISTIANSEN

Fellesskapet på Torp Panorama er godt, og det er lett å knytte nettverk og forretningsforbindelser her. Huseieren er positiv og løsningsorientert, og tilrettelegger etter behov. For meg som er mye på farten er også plasseringen innertier, med tilgjengeligheten til E18 og kort vei til mine kunder.

Kristin Filbrandt, Torp Panorama

Tausendschön Innredninger

KRISTIN FILBRANDT

Jeg synes det er inspirerende å holde til i en så stilig bygning som dette. Her har jeg også umiddelbar nærhet til flyplass, og det er veldig praktisk for meg som produserer møbler i Tyskland. Og så gleder jeg meg til hver dag jeg kommer på jobb og treffer hyggelige mennesker.

Hilde.jpg

BRO reklame

HILDE TANUM SKORGE

For oss i BRO reklame er Torp Panorama det perfekte sted å «bo». Kule, tidsriktige lokaler gir god energi, og utsikten til flytårnet gir oss gratis reisefeber hver morgen.

Nettverket på huset gir synergier, perfekt for oss som jobber med kommunikasjon og kreativitet. Felles kantine gir et godt sosialt miljø og skaper umiddelbart fellesskap.

bilde%2520Oyvind%2520svart-hvitt_edited_

Aktiva Økonomi AS

ØYVIND KRONSTAD

Aktiva Økonomi har vært på Torp i snart 4 år. Vi trives veldig godt her. Det som var viktig når vi skulle finne kontorlokaler var at det var kontorfellesskap med felles kantine og godt sosialt miljø. Her på Torp fant vi akkurat det vi søkte etter. 

Her møter vi mange forskjellige bedrifter og har fått et stort nettverk som har gitt oss mange kunder. I tillegg er kontorfasilitetene gode med flotte kontorrom, moderne møterom og en toppers kantine.

bottom of page