top of page
Search
  • Torp Panorama

10 grunner til at bedriften din bør flytte

Dagens marked er konkurranseutsatt for de aller fleste bransjer i dag, og virksomheter streber etter å være relevante og lønnsomme. Konkurransen har ikke bare skapt forandringer i hvordan vi driver forretning, men også hvor.

Flere og flere virksomheter flytter til et moderne kontormiljø. Det er ikke bare at disse bygningene ofte har innovativ arkitektur og design, det er også bevist at de gir ubestridelige fordeler for en virksomhet, til og med på bunnlinjen.
1. Tiltrekke nye kunder og ansatte

Kontoret ditt er ansiktet utad for virksomheten din, og kvaliteten og estetikken på arbeidsplassen din kan etterlate et varig førsteinntrykk for potensielle kunder. Du løfter virksomhetens image i tråd med firmaets merkevare, viser hvem du er, din kultur og hva du representerer. Et moderne lokale gir inntrykk av vekst og dynamikk, og dette gjør potensielle kunder mer tilbøyelige til å gjøre forretninger med deg.

For selskaper som Google, som krever smarte, kreative og etterspurte arbeidere, utgjør kontoret en del av konkurransefortrinnet i rekrutteringen. Et representativt lokale kan gjøre at du blir en attraktiv arbeidsgiver som kan velge mellom flere gode kandidater – og at du lettere beholder de gode du har fra før.

2. Høyere produktivitet fra de ansatte

Dine ansattes arbeidsmiljø kan ha stor innvirkning på produktiviteten. Husk hvor mye tid av dagen som brukes på kontoret! Et utdatert kontor kan skade moral og produktivitet, noe som nesten helt sikkert vil påvirke lønnsomheten din. Ingenting er som å endre miljøet for å få de ansatte til å føle seg motiverte og entusiastiske.

Gode funksjoner og moderne design på arbeidsplassen gjør folk fornøyde – og stolte av jobben sin. En ny fresh arbeidsplass vil øke stemningen blant de ansatte betydelig og øke deres motivasjon, slik at de ser frem til å jobbe i stedet for å telle ned minuttene til helgen.

3. Senke driftskostnadene

Kontorfellesskap er i vinden for små og mellomstore bedrifter, og ikke uten grunn; Du trenger ikke tenke på driftsutgifter som strøm, møbler, parkering, renhold, kaffe – alt er inkludert i leien. I tillegg kan du nyte godt av velutstyrte møterom og minglesoner. Noen kontorløsninger tilbyr fri bruk av møterom og fellesarealer, samt endel andre fasiliteter. På denne måten kan leieprisen i forhold til arealeffektiviteten bli lav sammenliknet med andre kontorløsninger.

4. Skape nettverk og omsetning

Nabomiljøet til selskapets kontorer kan ha stor påvirkning for egen drift. Kontorfellesskap gir i mange tilfeller synergieffekter. Virksomheter som vanligvis ikke ville samhandlet, prater sammen ved kaffeautomaten eller i kantinen og deler erfaringer, kunnskap og referanser. Dette fører som oftest til utvikling og økt omsetning for virksomhetene.

5. Komme nærmere et segment av markedet, eller etablere en tilstedeværelse i et nytt marked

Lange avstander til markedet betyr to ting: tid og penger. Hvis en betydelig del av et selskaps marked er i en bestemt region, kan det hende at selskapet kan spare mye penger i transportkostnader - og også redusere leveringstidene for produktene - ved å etablere en virksomhet i regionen.

6. Rom for vekst og tilpasse utforming

Mange eldre lokaler har rett og slett ikke mulighet eller plass til å gjøre endringer. Et nytt kontorlokale kan tilpasses til din organisasjon og måten du jobber på, og være fleksibelt nok til å kunne endres ettersom dere har behov for det.

Når en virksomhet vokser, trengs mer plass. Ansatte kan tvinges til å dele begrensede arbeidsområder, konkurrere om møterom eller ikke ha tilgang til kantine eller pauserom. Over tid kan dette påvirke arbeidsforholdet. Selv om det kan være vanskelig å vite hvor mye plass virksomheten din vil trenge i fremtiden, er det viktig å finne et kontormiljø med muligheter for å utvide. Et nytt kontor lar deg leke med arbeidsområdets design, og skaper mulighet for å gi plass til flere ansatte.

7. Økt effektivitet med ny teknologi

Hvis du for tiden jobber på et kontor med utdatert teknologi, vet du hvor vanskelig det kan være å få til og med de enkleste oppgavene utført. Rask, pålitelig internettforbindelse er like viktig som strøm til en effektiv arbeidsplass. Flytting til et nytt kontor gir deg tilgang til den nyeste teknologien som støtter systemene dine og sparer tid og penger.

8. Balanse mellom arbeid og fritid

Bedrifter i dag forstår at balanse mellom arbeid og fritid er viktig for de ansattes trivsel, produktivitet og lyst til å bli. Nye kontorer har ofte tilgang på fasiliteter som kantine, uteområder, loungeområder og godt med parkeringsplasser og lademuligheter for elbil. Noen kontorfellesskap tilbyr også andre tjenester som kan hjelpe folk til en enklere hverdag, som f.eks. rens av klær og andre tjenester som sparer dem for tid.

9. Bedre helse og trivsel for ansatte

Borte er de dagene hvor personalet ble forventet å sitte ved skrivebordet hele dagen. Vi vet at det er viktig for ansatte å ha tid til trening, å lade opp og fokusere på nytt. For ikke å snakke om at sunne aktive ansatte tar færre sykedager. Mange moderne kontorer har tilrettelagt med blant annet sykkelstativer og dusj, slik at personalet kan sykle, gå eller løpe på jobb eller trene ved lunsjtid. Med riktig miljø og ressurser kan virksomheten din fremme en god kultur for helse og velvære.

10. Redusert gjennomtrekk av ansatte

Utbytting av ansatte er kostbart, både følelsesmessig og økonomisk. Hver gang en ansatt forlater virksomheten din, påvirker det arbeidets produktivitet, tid og personalmoral.

Alle vil føle seg verdsatt. Et nytt kontor viser hvordan bedriften din setter pris på de ansatte. Det kan utformes med dine ansattes preferanser i tankene, og gi forskjellige områder som gjør det mulig for forskjellige personligheter og team å jobbe til sitt fulle potensial. Å tilby et arbeidsmiljø der de ansatte føler seg komfortable og engasjerte vil oppmuntre dem til å være hos deg lenger.

For mange virksomheter er et kontorbytte det som trengs for å oppnå engasjement, effektivitet og økt omsetning! Torp Panorama Office Community i Sandefjord er en aktør som har tilrettelagt for effektive og lønnsomme arbeidsdager - i svært innovative bygninger. Verdt å ta en titt på!


Comentários


bottom of page