top of page
Search
  • Torp Panorama

Bli med inn til oss!

Bli med på visning hos Torp Panorama. Se hvorfor du kan glede deg til å komme på jobb hver dag :) Vil du ha din egen visning med video over telefon?LOKALENE

Hos oss får du egne kontorer og leieavtale som er tilpasset din virksomhet, samtidig som du kan nyte godt av fellesskap og samarbeid med de andre bedriftene på Torp Panorama.

Fordi det skal være enkelt for deg.

Våre kontorer er fullt møblert og har alt nødvendig teknisk utstyr. Rengjøring og vaktmestertjenester pluss mye annet er inkludert i leieavtalen. Det eneste du trenger å ta med er egen PC.

De innovative byggene som underbygger profilen din.

Torp Panorama består av to bygg: Hangarveien 21 og Hangarveien 21B. Begge bygg har en beliggenhet med panoramautsikt over Torp Sandefjord Lufthavn, store glassflater som gir naturlig lys og et åpent og fritt inntrykk. Hangarveien 21B er signalbygget som ble oppført i 2017. Det innovative bygget består av shippingcontainere med vinduer i hver ende og har et iøynefallende design. I begge byggene finner du cellekontorer, møterom og loungeområder. Ta en titt på lokalene HER.REFERANSER

"Man får arbeidslyst av å være på Torp Panorama!" Les hva våre leietakere synes om å ha kontor på Torp Panorama HER.


FASILITETENE

I vår delikate restaurant serveres det daglig varme måltider for ansatte og gjester. Våre to hotellrom er tilgjengelige for gjester og ansatte med behov for overnatting. Du har tilgang på gratis parkering med fjernstyrt bom slik at du står trygt parkert til alle døgnets tider, og du har lademulighet for elbil. Hvis du skal ut og reise kan du fritt benytte parkeringsplassen - også på lengre reiser. Blant annet. Les mer om fasilitetene HER.

​Velkommen til et innholdsrikt fellesskap, kontakt oss for en prat!


Comments


bottom of page