top of page
Search
  • Torp Panorama

Et trygt alternativ til hjemmekontor

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver et lite til mellomstort firma er det mange gode grunner til å gå fra hjemmekontor til egne lokaler. Bedriften din er nemlig mer enn summen av sine deler: ved å samles under ett tak tilrettelegger du for en god synergieffekt som både du og teamet ditt vil sette stor pris på.Hjemmekontor blir ofte fremstilt som den ultimate kombinasjonen av effektivt arbeid og godt familieliv. Men hva om vi fortalte deg at egne kontorlokaler ikke trenger å bety støy, åpent landskap eller kontinuerlige avbrudd fra arbeidet – og at du enkelt kan ta med deg mange av fordelene fra hjemmekontor over til egne lokaler? Og i tillegg få med deg fordeler du ikke har på hjemmekontor?


La oss se på fem gode grunner til at egne kontorlokaler er et trygt og kanskje bedre alternativ til hjemmekontor.


1. Økt produktivitet

En av de største utfordringene ved å jobbe fra hjemmekontor er å skille jobb og fritid. Med jobb og fritid under samme tak vil disse to separate delene av livet raskt flyte sammen, og man klarer ikke helt å sette pris på de forskjellige aspektene som hver enkelt tilbyr. Multi-taskingen du gjør med jobbtelefonen i den ene hånden og ungene i den andre føles kanskje effektiv – men du vil aldri helt kunne gi arbeidet det fokuset det krever.


Med egne kontorlokaler får du et dedikert miljø der jobben alltid kommer først – og dessuten vil du sette større pris på fritiden hjemme når du legger jobben igjen på kontoret.2. Dere samles trygt rundt arbeidet

Det er ikke til å komme fra: i de produktive fasene jobber vi best sammen, ansikt til ansikt. Kontoret er et samlepunkt for ditt team – stedet for touchdowns, standups og lagorientert samspill.


Hos Torp Panorama får du fullt møblerte kontorer med alt av nødvendig teknisk utstyr, samt tilgang til romslige møterom og samlingsplasser når du ønsker å samarbeide med andre. Med moderne lokaler, store glassflater og inspirerende utsikt får teamet ditt en skikkelig grobunn for suksess.


Tryggheten til god hygiene og avstand ivaretas med hygienestasjoner og romslige lokaler, samt at du har ditt eget kontor å trekke deg tilbake på resten av dagen.


3. Samarbeid på tvers av kontorene

Hjemmekontor kan også i lengden bli en ensom tilværelse. Sosialisering er en viktig del av arbeidslivet, og de fleste av oss trives aller best når vi kan slå av en prat med kollegene over kaffemaskinen. Ved å leie kontorlokaler får du det beste fra begge verdener: total privat frihet og muligheten til å mingle med de andre leietakerne. Ditt team styrkes av det eksterne samspillet som oppstår i et slikt miljø – enten det er rundt bordet i kantinen eller på kontoret. Med et variert spekter av bedrifter og aktører får du mange kilder til inspirasjon rundt deg og ditt team. Kanskje du til og med finner en mulig samarbeidspartner?4. Ivareta et profesjonelt image ovenfor dine kunder

Når du skal presentere dine produkter og tjenester for eksterne kunder og samarbeidspartnere er det viktig å gi et knakende godt førsteinntrykk. Hva er vel da bedre enn å kunne invitere inn til et lyst og moderne møterom? Hos Torp Panorama har vi totalt 6 møterom og ett auditorium som er disponibelt for alle leietakerne. Disse egner seg godt til alt fra 2-40 personer og kan tilrettelegges for servering av mat og drikke. Med ditt team i ryggen signaliserer du en enhetlig front – og fremstår for dine kunder og partnere som en proff aktør i bransjen.


5. Friheten til å bestemme selv

Ingen team er like – noen ganger er en kombinert løsning det beste, og det gjelder kanskje deg. Heldigvis kan egne kontorlokaler fint kombineres med en hjemmekontorløsning. Sørg for at dere er på samme side når det gjelder teamets behov og ønsker, og skreddersy den løsningen som passer best for din bedrift. Teamet ditt vil takke deg for friheten du tilbyr med en kombinert løsning!


Fortsatt usikker?

Dersom du fortsatt sitter på gjerdet og er usikker på om steget over til egne kontorlokaler virkelig er løsningen – fortvil ikke. Hos Torp Panorama tilbyr vi en praktisk deltidsløsning for deg som kun trenger kontorlokaler noen dager i måneden, eller som bare vil prøve ut løsningen.


Lyse, moderne lokaler med utsikt over Sandefjord Lufthavn og hele ditt nettverk rett utenfor døren - Torp Panorama står klart til deg som vil flytte inn. Du får gunstige leievilkår og et hyggelig og produktivt miljø for teamet ditt å jobbe i, for ikke å snakke om en unik mulighet til å gi din bedrift en skikkelig kickstart ut året og i tiden fremover.


Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan egne kontorlokaler kan tjene din bedrift!

Comments


bottom of page