top of page
Search
  • Torp Panorama

Hvorfor skal de beste jobbkandidatene velge din bedrift?

Det er et kjent og kjært uttrykk som sier at bedriftens viktigste ressurs er menneskene. Dette er også helt sant. Derfor er det viktig at din bedrift har en solid HR-strategi, slik at du legger til rette for en produktiv og hyggelig dag på jobb. Dette fører ikke bare til at dine nåværende medarbeidere får en grobunn for trivsel og produktivitet – men også at du tiltrekker deg de beste jobbkandidatene som kan bidra til bedriftens vekstambisjoner.Så hvordan tiltrekker du deg de beste kandidatene? Her er noen tips til hvordan du kan tiltrekke deg høyaktuell arbeidskraft:


1. Et bunnsolid tilbud

Vær raskt ute med å formidle fordelene ved å velge deg som arbeidsgiver. Her trenger det ikke først og fremst å være snakk om oppramsing av lønnsvilkår og pensjonsordninger - mange jobbsøkere ser først etter bedriftens verdier og mål for fremtiden. De beste i bransjen er ute etter et sted å virkelig bidra med sin kompetanse og erfaring. Vær derfor tydelig på bedriftens visjon og videre karrieremuligheter, og kommuniser raskt hva arbeidssøker kan forvente av din bedrift.

2. En arena for kompetanseheving

De beste i bransjen ble ikke født med sine ferdigheter. De har jobbet hardt gjennom utdanning og tidligere stillinger for å nå sitt nivå. Disse menneskene er evige studenter i sine felt, og du kan være sikker på at de ikke vil søke en stilling der de raskt stagnerer. Derfor bør din bedrift satse på kompetanseutvikling og faglige utfordringer, slik at nye hoder får god takhøyde for utvikling.


3. En veletablert merkevare

Bedriftens profil og ansikt utad er særdeles viktig når du skal hyre inn arbeidskraft. En god markedsføringsansvarlig vil jobbe aktivt for at bedriftens omdømme opprettholdes, og at din arbeidsplass fremstår som en attraktiv og original aktør i markedet.

Og så er det kontorlokalene da.


Fordelene ved et innovativt og moderne arbeidsmiljø


Et av de viktigste aspektene når man søker ny jobb er arbeidsplassens beliggenhet, lokaler og miljø. Lokalene er ditt ansikt utad til både kunder og arbeidssøker. Med innovative og inspirerende lokaler på Torp Panorama gjør du det lett for de gode kandidatene å velge deg.


Økt arbeidsglede

Gode jobbkandidater ønsker å oppleve effektivitet, inspirasjon og samspill på arbeidsplassen. Med innovative og lyse lokaler blir det en fryd å komme på jobb. Et godt arbeidsmiljø minsker dessuten faren for utbrenthet. Hva skjer da? Jo, bedriftens prestasjoner øker. Eget kontor

Trygghet for smittevern hensyntas også i disse dager. Egne kontorer gir arbeidssøkerne en viktig trygghet i så henseende. Kontorlokalene på Torp Panorama er smart utformet, slik at du får det beste fra begge verdener: privatliv til det arbeidet som krever fullt fokus i egne kontorer – og åpne lokaler når det er tid for å kaste ball innad i teamet eller samarbeide med de andre bedriftene på stedet.

En boost for markedsføringen

Med lyse og moderne lokaler hos Torp Panorama kan du i større grad satse på visuell markedsføring av bedriften. Både mot nye potensielle kunder og ansatte. Lekre bilder til hjemmesider og sosiale medier gir økt eksponering og mer interaksjon med kundegruppen og øker interessen hos gode jobbkandidater. Kontorene bidrar dermed til en profesjonell profilering av ditt firma, og du kan stolt invitere dine kunder og arbeidssøkere inn til møter.Fasilitetene ved Torp Panorama

Torp Panorama ligger idyllisk til i Hangarveien 21A, med utsikt over Sandefjord Lufthavn – og med hele ditt profesjonelle nettverk rett utenfor døren. Fasilitetene inkluderer ferdig møblerte kontorlokaler, møterom og auditorium for kundemøter, samt en trivelig kantine i 1. etasje. I tillegg til dette får du kostnadsfri og trygg parkering, så vel som gratis overnatting på et av våre hotellrom dersom du skulle trenge det. Perfekt for deg som skal reise med morgenflyet, med kun 6 minutters gange fra Torp Sandefjord Lufthavn. Vi vet også at alle bedrifter jobber forskjellig. Derfor får du eget adgangskort med tilgang til byggene døgnet rundt. For deg som sykler eller løper til jobben, eller kanskje tar en treningsøkt i lunsjen, tilbyr vi også en god dusj!


Torp Panorama er utformet for å dekke alle dine behov i løpet av arbeidsdagen. Når du skal ut av kontoret er også forbindelsen gjennom både Vestfold og Østlandet god – med buss- og togforbindelse til Oslo like ved motorveien. Med Torp Lufthavn som nærmeste nabo er også veien ut til resten av landet og Europa kort.


Kontakt oss i dag for en prat om attraktive kontorlokaler - attraktive for deg, for kundene dine og for de beste jobbkandidatene.

bottom of page